Om oss

Andersson & Karlsen AS er et lite firma som leverer generelle byggtjenester i Bodø og omegn. Vi påtar oss mindre oppdrag som kan gjelde forskjellige ting som renovering og rehabilitering av hus. Send oss en kort henvendelse på vår kontaktside og du får en rask tilbakemelding på om vi kan ta oppdraget. Om du har arbeide du ønsker utført som du ikke finner beskrevet på hjemmesiden,  så ta kontakt og fortell  hva du ønsker. 

Andersson & Karlsen AS har god erfaring innen håndverksbransjen som gir deg en stor trygghet når jobben blir utført. Vi er meget effektiv og gjør vårt ytterste for å imøtekomme kundens  forventninger med tanke på kvalitet og pris. Det betyr at du alltid får godt betalt for investeringen i jobben du bestiller. Med oss på laget kan du være trygg på at jobben blir utført 100 % hele veien!

Vi gjør jobbene våre med engasjement og lidenskap, og det er viktig for oss at kundene er fornøyde. Derfor yter vi alltid det lille ekstra. Vi er oppvokst med norske, gode grunnleggende verdier som ligger til grunn for måten vi er på og er ellers vi  blide, ærlige og høflige fyrer.